Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

George Mocanu — invitat al Şcolii Tânărului Lider Politic ADEPT

|versiune pentru tipar||
PLDM / 2 iunie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Deputatul PLDM, George Mocanu, a fost invitatul Şcolii Tânărului Lider Politic, organizată de Asociaţia pentru Democraţie Participativă (ADEPT).

Acesta a vorbit despre experienţa sa în domeniul politic în calitate de preşedinte al TLDM, deputat în Parlament şi cetăţean al Republicii Moldova. În cadrul intervenţiei, deputatul a prezentat viziunea sa asupra momentului politic din Republica Moldova.

Dezbaterile s-au axat pe problemele de bază ale Moldovei, implicarea tinerilor, evoluţiile social-economice, rolul prioritar al educaţiei, necesitatea însuşirii de către fiecare cetăţean a vectorului european. De asemenea, parlamentarul George Mocanu s-a referit la faptul că în politică este nevoie de mai multă responsabilitate, anticipare a evenimentelor şi consultări cât mai largi cu cetăţenii pentru a le reprezenta interesele.

Şcoala Tânărului Lider Politic este un proiect ce se adresează reprezentanţilor aripilor tinere ale partidelor şi mişcărilor social-politice şi îşi propune să consolideze partidele politice din Republica Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Echipa de copii din Criuleni a câştigat Cupa “Stejarul” Deputatul George Mocanu — speaker în cadrul Institutului European de Ştiinţe Politice din Moldova