Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liliana Palihovici: Este timpul să aducem mai multă Europă în Moldova

|versiune pentru tipar||
PLDM / 11 iunie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Vicepreşedinta PLDM, Liliana Palihovici, vicepreşedinta Parlamentului a adresat un mesaj în deschiderea atelierului regional axat pe participarea egală a femeilor în procesul deciziilor politice, care se desfăşoară la Chişinău, între 10 şi 11 iunie 2013, şi reuneşte promotori ai drepturilor femeii şi experţi din Belarus, FYR Macedonia, Georgia, Muntenegru, România, Serbia, Suedia, Ucraina şi Republica Moldova.

“Cred cu tărie că este momentul potrivit să ne concentrăm pe implementarea unor măsuri speciale în Republica Moldova, astfel încât femeile să fie implicate în procesele de luare a deciziilor la toate nivelele, iar aceasta va fi benefic pentru întreaga societate. Este timpul să aducem acasă mai multă Europă, mai multă Europă în Moldova, în beneficiul instituţiilor şi al cetăţenilor săi”, a afirmat Vicepreşedinta Parlamentului, Liliana Palihovici.

“Bunele practici împărtăşite în cadrul acestui atelier regional vor contribui cu siguranţă la diminuarea inegalităţilor de gen şi vor consolida democraţia în comunităţile Dumneavoastră”, a mai spus Liliana Palihovici.

Atelierul regional de la Chişinău a reunit mai mulţi promotori ai egalităţii dintre femei şi bărbaţi din regiune, experţi şi diplomaţi reprezentând Naţiunile Unite, PNUD, OSCE, UN Women într-un efort comun de împărtăşire a bunelor practici de participare a femeilor în procesul deciziilor politice astfel încât, prin implicare şi abilitare, femeile să poată contribui la dezvoltarea propriilor comunităţi şi a ţării lor.

Sursa: www.pldm.md

Concediu mai mare mamelor cu tripleţi Gest de mulţumire pentru preşedinţii Comisiei pentru cultură şi mass-media