Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Alexandru Cimbriciuc a discutat cu oficiali austrieci

|versiune pentru tipar||
PLDM / 20 iunie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Deputatul PLDM, preşedintele delegaţiei Parlamentare la Adunarea Parlamentară NATO, Alexandru Cimbriciuc a avut o întrevedere cu o delegaţie din Austria.

Din delegaţie fac parte Ambasadorul Austriei la NATO, Karl Schramek, directorul Departamentului Politica de Securitate al MAE al Austriei, Gerhard Jandl, profesorul Hanspeter Neuhold, şeful Biroului pentru coordonare a asistentei tehnice a Ambasadei Austriei la Chişinău, Gerhard Schaumberger şi consilierul din cadrul Ambasadei Austriei la Kiev, Josef Hölzl.

Principalele subiecte abordate în cadrul discuţiei au vizat experienţele Austriei şi Republicii Moldova, în calitate de state neutre în relaţiile cu NATO şi promovarea politicilor de securitate şi apărare.

Karl Schramek a vorbit despre implicarea ţării sale în cadrul misiunilor pentru menţinerea păcii şi colaborarea cu organizaţiile internaţionale din domeniu.

La rândul său, Alexandru Cimbriciuc a mulţumit oficialilor austrieci pentru deschiderea de care au dat dovadă şi susţinerea oferită pe parcursul anilor.

Participanţii la întrevedere au vorbit, de asemenea, despre ultimele evoluţii în relaţia dintre Chişinău şi Tiraspol. Alexandru Cimbriciuc şi-a exprimat îngrijorarea referitor la semnarea de către Evghenii Şevciuk a decretului privind marchează frontierei.

Sursa: www.pldm.md

Deputaţi PLDM au avut la Bucureşti întrevederi cu mai mulţi oficiali români Vlad Filat a avut o întrevedere cu activul de partid din raionul Anenii Noi