Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liliana Palihovici a avut o întrevedere cu Jean-Claude Mignon

|versiune pentru tipar||
PLDM / 26 iunie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedinta delegaţiei Republicii Moldova la APCE, vicepreşedinta PLDM, Liliana Palihovici a avut o întrevedere la Strasbourg cu preşedintele APCE, Jean-Claude Mignon.

În cadrul discuţiilor, Liliana Palihovici s-a referit la situaţia social-politică din Republica Moldova, prezentând recentele evoluţii din ţara noastră. Vicepreşedinta Parlamentului a apreciat dialogul constructiv purtat de clasa politică de la Chişinău, prin care a fost pus capăt crizei politice din Republica Moldova, fiind acordat votul de încredere guvernului proeuropean, condus de prim-ministrul Iurie Leancă.

“Priorităţile guvernului actual reies din scopurile de bază ale guvernului precedent, asigurând astfel continuitatea reformelor iniţiate, în domenii precum integrarea europeană a Republicii Moldova, lupta cu corupţia, dezvoltarea economică a ţării, crearea de noi locuri de muncă, consolidarea statului de drept, identificarea soluţiilor pentru reglementarea conflictului transnistrean”, a menţionat Liliana Palihovici în cadrul întrevederii.

Preşedintele APCE a menţionat că are un ataşament aparte pentru ţara noastră şi va continua să urmărească îndeaproape evoluţiile de pe arena politică internă.

Tot în cadrul întrevederii, preşedintele APCE Jean Claude-Mignon şi-a anunţat intenţia de a efectua o vizită de lucru în Republica Moldova în toamna anului curent, programul urmând să includă şi o vizită în raioanele de Est ale Republicii Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Petru Ştirbate şi Ivan Ionaş — în Franţa Vlad Filat a avut o întrevedere cu Toichi Sakata