Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Petru Ştirbate şi Ivan Ionaş — în Franţa

|versiune pentru tipar||
PLDM / 26 iunie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Deputaţii din fracţiunea parlamentară a PLDM, Petru Ştirbate şi Ivan Ionaş au participat Adunarea anuală pentru Iranul liber şi democratic. Evenimentul a avut loc în Villepinte, Paris, la invitaţia Comisiei pentru libertatea Iranului a Parlamentului Britanic.

Adunarea a fost organizată de comunităţile iraniene din Europa, SUA, Canada şi Australia, cu scopul de a demonstra suportul şi solidaritatea internaţională cu cei care luptă pentru un Iran liber şi democratic.

Evenimentul are loc anual în Franţa, ţară în care sunt refugiaţi membrii Consiliului Naţional al Rezistenţei Iranului şi preşedintele ales al acestuia — Maryam Rajavi.

La această adunare au participat circa şase sute de membri ai forurilor legislative de pe întreg mapamondul, care şi-au exprimat solidaritatea cu poporul iranian şi tendinţa acestora de a restabili democraţia în Iran.

Sursa: www.pldm.md

Deputaţii PLDM optează pentru un grad sporit de obiectivitate a CSM în procesul numirii în funcţie a magistraţilor Liliana Palihovici a avut o întrevedere cu Jean-Claude Mignon