Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM este alături de tinerii conservatori din Europa

|versiune pentru tipar||
PLDM / 10 iulie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În perioada 3–6 iulie 2013, la Londra s-a desfăşurat Şcoala de Vară Internaţională pentru Tineret a Partidului Conservator din Marea Britanie.

Din partea TLDM, la eveniment au participat Mihaela Spătaru,vicepreşedintele Organizaţiei de Tineret a PLDM, şi Roman Cernelea, şeful Departamentului de evidenţă a membrilor.

Pe parcursul şcolii, tinerii s-au întâlnit cu deputaţii britanici: Andrew Rosindell, David Gauke, Jesse Norman, Andrew Stephenson, Geoffrey Clifton-Brown, Chloe Smith, europarlamentarul, Syed Kamal, reprezentanţi ai Partidului Conservator, reprezentanţi ai think-tank-urilor britanice.

“Este foarte important pentru o organizaţie de tineret să fie mereu în contact cu partenerii din străinătate, mai ales atunci când vorbim de o structură cu o mare istorie în spate, aşa cum este Organizaţia de Tineret a Partidului Conservator”, a menţionat Mihaela Spătaru.

La Şcoala de Vară au participat 30 tineri din 15 ţări, membri ai organizaţiilor de tineret ale partidelor cu doctrină conservatoare.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a participat la dezbaterea publică “Lecţii învăţate şi lecţii de învăţat. Depăşirea şi prevenirea crizelor politice” La Ocniţa a fost creată Asociaţia teritorială a Oamenilor în Etate