Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Ocniţa a fost creată Asociaţia managerilor şi oamenilor de afaceri PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 17 iulie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La eveniment a participat preşedintele fracţiunii parlamentare, vicepreşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Valeriu Streleţ.

Din Asociaţia managerilor şi oamenilor de afaceri PLDM din raionul Ocniţa fac parte peste 30 de antreprenori, care activează în diverse domenii.

În cadrul şedinţei de constituire delegaţii au ales conducerea Asociaţiei. Astfel în funcţia de preşedinte fost votat Petru Scorenco, iar adjuncţii acestuia sunt Valeriu Cazac şi Sergiu Pavlov. Secretarul Asociaţiei a fost numit Iurie Abramov.

De asemenea, participanţii la întrunire au discutat despre acţiunile ce urmează a fi întreprinse pentru promovarea imaginii Asociaţiei şi au trasat priorităţile pentru perioada următoare.

Vicepreşedintele PLDM, Valeriu Streleţ a menţionat că a Asociaţia managerilor şi oamenilor de afaceri a PLDM a fost creată la 5 februarie 2011. Organizaţia are misiunea de a stimula managerii şi oamenii de afaceri să dea dovadă de iniţiativă civică şi responsabilitate socială. Deputatul a mai spus că AMOA îşi propune să contribuie la crearea unui mediu favorabil pentru dezvoltarea întreprinderilor mici şi mijlocii şi să participe la dezvoltarea durabilă a economiei Republicii Moldova.

“Promovarea principiilor egalităţii de şanse în business şi excluderea din practicile antreprenoriale a traficului de influenţă şi a corupţiei, este un alt obiectiv de bază al Asociaţiei managerilor şi oamenilor de afaceri PLDM.

De asemenea ne dorim să fie eliminate practicile anticoncurenţiale în tranzacţiile comerciale şi să fie promovate principiile liberei concurenţe, prin neadmiterea instituirii monopolurilor pe piaţa internă a Republicii Moldova.”, a spus Valeriu Streleţ.

Vicepreşedintele PLDM, a mai precizat că membrii PLDM, reprezentanţi ai mediului de afaceri, trebuie să fie un exemplu de corectitudine în activitatea lor, să susţină programul de activitate al Guvernului şi să se implice în implementarea obiectivelor asumate.

Sursa: www.pldm.md

Doamnele liberal democrate şi-au dezvoltat abilităţile de lider Vlad Filat a avut o întrevedere cu Traian Băsescu