Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Doamnele liberal democrate şi-au dezvoltat abilităţile de lider

|versiune pentru tipar||
PLDM / 16 iulie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În perioada 12–14 iulie, în staţiunea Odiseu de la Vadul lui Vodă, s-a desfăşurat Şcoala de Vară pentru femeile liberal democrate.

Peste 200 de doamne, preşedinţi de organizaţii teritoriale, primare şi de femei, primari, consilieri locali şi raionali au fost instruite pe comunicare politică eficientă, doctrine politice, munca în echipă şi probleme de descentralizare în RM.

În calitate de invitaţi speciali au fost liderul PLDM, Vlad Filat, şi prim-vicepreşedintele partidului, premierul Iurie Leancă. În cadrul discuţiilor au fost abordate o serie de dificultăţi cu care se confruntă reprezentanţii APL de nivelul I şi II, despre proiecte investiţionale şi despre reformele demarate în procesul educaţional şi în sănătate.

Vlad Filat le-a indemnat pe doamne să fie combative, să lupte pentru proiecte şi să nu cedeze.

“În activitatea cotidiană ne confruntăm cu foarte multe probleme, însă spiritul nostru de echipă trebuie să ne unească şi să atingem obiectivele în mod concertat. Voi fi alături de voi, vă susţin şi în deciziile pe care le luaţi trebuie să vă ghidati de interesele cetăţenilor”, a spus Vlad Filat.

Preşedintele OF a PLDM, Liliana Palihovici, a declarat că este prima şcoală de vară de acest gen şi că vom continua în toamnă cu ateliere regionale.

“Este important să dezvoltăm abilităţi de lider nu doar prin muncă, dar şi prin instruiri, care sunt foarte necesare”, a concluzionat Palihovici.

Sursa: www.pldm.md

Azi începe Şcoala de vară a femeilor liberal democrate La Ocniţa a fost creată Asociaţia managerilor şi oamenilor de afaceri PLDM