Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Tinerii liberal-democraţi participă în campania electorală pentru Bundestagul german

|versiune pentru tipar||
PLDM / 20 august 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Tineretul Liberal Democrat din Moldova participă la Programul de studiu şi dialog pentru politicieni de vârf, desfăşurat în Republica Federală Germania. Programul se desfăşoară în perioada 19–24 august şi are în agendă întâlniri cu factori decizionali din Berlin, din landurile Germaniei şi din cadrul partidului Uniunea Creştin Democrată (CDU).

Pe parcursul celor cinci zile, liberal-democraţii vor face campanie electorală alături de colegii din Junge Union (Organizaţia de Tineret a CDU), vor avea şedinţe de lucru cu reponsabili de Europa Centrală şi de Est din Bundestag şi din Cancelaria Federală, precum şi întâlniri cu reprezentanţi ai mediului de afaceri.

Membrii delegaţiei TLDM vor participa la acţiuni din campania electorală a CDU alături de Angela Merkel, Cancelarul Germaniei şi liderul CDU, dar şi alături de Phillipp Mißfelder, preşedintele Junge Union, deputat în Bundestag.

Vizita în Germania este organizată ca urmare a invitaţiei lui Philipp Mißfelder, preşedintele JU a CDU, şi cu suportul Konrad Adenauer Stiftung.

Sursa: www.pldm.md

Liderul PLDM — în vizită de lucru în raionul Rezina Reţeaua Liderilor Locali dezbate politicile publice cu oficiali din Guvern