Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liliana Palihovici: pentru mine, succesul înseamnă capacitatea de a ajuta oamenii

|versiune pentru tipar||
PLDM / 12 septembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Vicepreşedinta PLDM, vicespeakerul, Liliana Palihovici, a fost invitata ediţiei “Exclusiv” din 10 septembrie 2013 a “Clubului nostru”. În cadrul acesteia, Liliana Palihovici a împărtăşit idei şi exemple despre reuşita în viaţă, despre politică şi familie, despre activitatea parlamentară, oferind şi propria definiţie a succesului.

“Diferiţi oameni înţeleg succesul în mod diferit. Pentru unii succesul este legat de familie, pentru alţii — de singurătate, ceilalţi consideră ca a avea succes înseamnă să ai bani şi notorietate. Pentru mine, succesul înseamnă capacitatea de a ajuta oamenii şi de a schimba lucrurile în bine”, a afirmat Liliana Palihovici.

Vicepreşedinta PLDM a mărturisit că îi plac provocările pentru că ele o fac mai puternică: “În tot ceea ce fac mă ghidez de valori şi încerc prin acţiuni să generez soluţii. Respect oamenii care nu rămân indiferenţi, ci se implică.

Implicarea ne ţine în mişcare, ne dezvolta şi ne oferă noi oportunităţi în viaţă şi în carieră. Am ales să mă implic în politică pentru a schimba lucrurile. Iar echipa din care fac parte este familia care mă ajută să realizăm împreună obiectivele de guvernare pe care ni le-am propus”, a afirmat Liliana Palihovici.

Îndemnul Lilianei Palihovici pentru cele 120 de doamne participante la reuniunea “Clubului nostru” a fost următorul: “educaţi-vă copiii în spiritul libertăţii şi respectului faţă de femei. Doar o astfel de educaţie va schimba mentalitatea societăţii noastre. Îmi doresc mai mulţi profesori bărbaţi în şcolile din ţară şi mai mulţi bărbaţi implicaţi în educaţia copiilor din fragedă copilărie”, a spus Palihovici.

Sursa: www.pldm.md

PLDM a adus un omagiu victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie 2001 Vlad Filat: Nicio provocare nu va opri procesul de integrare europeană a Republicii Moldova