Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

PLDM a adus un omagiu victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie 2001

|versiune pentru tipar||
PLDM / 11 septembrie 2013 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 11 septembrie, Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Vlad Filat, deputaţi, membri de partid au depus flori şi au aprins lumânări la Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, în memoria victimelor atacurilor teroriste asupra turnurilor Word Trade Center din New York.

Preşedintele PLDM, Vlad Filat a declarat că este important să nu uităm acel tragic eveniment, care a marcat toată lumea, nu doar poporul american.

“Astăzi, am venit să aducem aceste flori în semn de omagiu faţă de cei care şi-au pierdut viaţa, dar şi ca un mesaj către viitor. Este de datoria tuturor să facă acest lucru. Trebuie să înţelegem că, pentru a avea în faţă un viitor frumos, nu trebuie să uităm trecutul,” a spus liderul PLDM, Vlad Filat.

Vlad Filat a discutat cu reprezentanţii Ambasadei SUA la Chişinău şi a transmis condoleanţe poporului american.

La rândul său, vicepreşedintele PLDM, Liliana Palihovici, a spus că ziua de 11 septembrie 2001 nu a lăsat pe nimeni indiferent, toată populaţia globului a fost afectată emoţional de suferinţele provocate de atacurile teroriste.

“Am venit cu un mesaj de susţinere pentru cei care au suferit şi, în acelaşi timp, de condamnare a terorismului, pentru ca aşa ceva să nu se mai repete”, a spus vicepreşedintele PLDM.

Astăzi, se împlinesc 12 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001, considerate cele mai sângeroase din istorie. Bilanţul victimelor s-a ridicat la circa 3000 de persoane.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a participat la inaugurarea sistemului fotovoltaic la Institutul Oncologic Liliana Palihovici: pentru mine, succesul înseamnă capacitatea de a ajuta oamenii