Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liderul PLDM, Vlad Filat, a adresat un mesaj de felicitare Cancelarului German, Angela Merkel

|versiune pentru tipar||
PLDM / 23 septembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Vă adresez sincere felicitări pentru triumful obţinut în cadrul alegerilor parlamentare. Scorul politic pe care l-a înregistrat Uniunea Creştin-Democrată este o confirmare a meritelor şi viziunilor politice pe care le-aţi promovat pe parcursul celor două mandate. Încrederea şi suportul cetăţenilor este cel mai important indicator pentru un partid.

Îmi exprim convingerea că veţi fi în continuare portavocea Uniunii Europene şi veţi rămâne garantul stabilităţii şi progresului. Sunt ferm convins că veţi sprijini şi în continuare Republica Moldova în parcursul ei european, iar relaţiile pe care le avem cu poporul german vor continua pe aceeaşi notă de amiciţie şi conlucrare.

Doamnă Cancelar, îmi exprim admiraţia pentru munca pe care aţi făcut-o şi vă doresc ca în următorul mandat să vă conduceţi de aceleaşi principii ca şi până acum, pentru binele poporului German şi a întregii Europe.

Cu profund respect,

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova
Vlad Filat

Sursa: www.pldm.md

TLDM lansează a doua ediţie a Academiei Politice Chiril Lucinschi participă la Bruxelles la Conferinţa privind transparenţa proprietăţii mijloacelor de informare în masă