Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM lansează a doua ediţie a Academiei Politice

|versiune pentru tipar||
PLDM / 23 septembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Tineretul Liberal Democrat din Moldova, cu suportul Fundaţiei “Konrad Adenauer” începe selecţia pentru a doua ediţie a “Academiei Politice”, un program de instruiri şi discuţii politice, dedicat tinerilor care doresc să se implice în politică şi au viziuni de centru-dreapta. În cadrul programului, tinerii îşi vor dezvolta şi îmbunătăţi abilităţile de leadership, comunicare, organizare, dar vor şi cunoaşte mai multe despre modul de organizare al statului şi priorităţile de ţară ale Republicii Moldova. Cursurile din cadrul proiectului vor fi ţinute de politicieni, traineri şi experţi.

Academia Politică se va desfăşura în perioada 8 octombrie — 7 noiembrie, în zilele de marţi şi joi, începând cu ora 18:00.

Participanţi:

50 tineri cu vârsta cuprinsă între 18–35 ani

Domenii acoperite:
Selecţie:

Pentru a participa la concurs, tinerii vor completa formularul disponibil până la 1 octombrie 2013, ora 10:00 şi îl vor trimite pe adresa info@tldm.md cu subiectul “AP nume prenume” (ex: AP caranfildan). Pe 2 octombrie se va desfăşura un test de cultură generală. În perioada 3–5 octombrie se vor desfăşura interviurile cu participanţii care au trecut etapa precedentă.

Contacte:

Ana Rotaru, asistent proiect
tel: 068479419
info@aplicare.md

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a participat la aniversarea a 100 de ani de la înfiinţarea bisericii din s. Malcoci, Ialoveni Liderul PLDM, Vlad Filat, a adresat un mesaj de felicitare Cancelarului German, Angela Merkel