Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

150 de noi membri au aderat la Clubul Liceenilor TLDM Youth 2.0

|versiune pentru tipar||
PLDM / 30 septembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 29 septembrie s-a încheiat perioada de recrutare a membrilor în cadrul Clubului Liceenilor TLDM Youth 2.0. Au aplicat peste 150 de liceeni din toată ţara. Perioada de recrutare a durat două săptămâni şi a oferit şansă tuturor liceenilor să se implice în cel mai activ şi numeros club de liceeni din ţară.

Pentru toate persoanele care au aplicat urmează o perioadă de pregătire de 3 săptămâni. Liceenii vor beneficia de traininguri de dezvoltare personală şi politică, vor interacţiona cu liderii PLDM şi instituţiile statului şi se vor consolida ca şi echipă.

La finele perioadei de pregătire, membrii se vor implica atât în organizarea proiectelor clubului, cât şi în activităţile Tineretului Liberal Democrat din Moldova.

Youth Club 2.0 este o iniţiativă a TLDM, prin care îşi propune crearea unei platforme de instruire, dezbateri şi implicare pentru liceenii din Republica Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Valeriu Streleţ: Avem nevoie de revoluţie, dar nu în stradă, ci în domeniile vitale din societate TLDM Basarabeasca are un nou preşedinte