Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM Basarabeasca are un nou preşedinte

|versiune pentru tipar||
PLDM / 30 septembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 29 septembrie a avut loc Conferinţa Tineretului Liberal Democrat din raionul Basarabeasca, care a ales noua conducere a organizaţiei. Astfel, în funcţia de preşedinte a fost ales Afanasii Tarlev, iar vicepreşede a fost desemnat Dumitru Ciobanu.

La eveniment au fost prezenţi preşedintele OT Basarabeasca a PLDM, Vasile Baciu, preşedintele TLDM, deputatul George Mocanu şi deputatul Ion Ionaş.

Invitaţii i-au încurajat pe tineri să vină cu idei de proiecte şi activităţi în cadrul Partidului Liberal Democrat din Moldova şi i-au asigurat de tot sprijinul lor.

Preşedintele TLDM, deputatul George Mocanu a îndemnat tinerii să fie activi şi să dea dovadă de responsabilitate în cadrul organizaţiei.

“Fiecare tânăr are vise. Vă îndemn să le transformaţi în scopuri şi plan de activităţi. Peste ani veţi înţelege că participarea în activităţile Tineretului Liberal Democrat din Moldova a însemnat un punct de cotitură în viaţa voastră”, a menţionat George Mocanu.

La finele şedinţei au fost desemnaţi delegaţii la Conferinţa Naţională a TLDM, care va fi organizată la sfârşitul lunii noiembrie, la Chişinău.

Sursa: www.pldm.md

150 de noi membri au aderat la Clubul Liceenilor TLDM Youth 2.0 Vlad Filat efectuează o vizită în Marea Britanie