Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Conservatorii britanici în vizită la PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 13 octombrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

O delegaţie de experţi din cadrul Partidului Conservator din Marea Britanie a efectuat o vizită de lucru la Partidul Liberal Democrat din Moldova. Consultanţii Partidului Conservator, James Cockram şi Louise Parry, au avut o serie de întrevederi cu vicepreşedinţii PLDM: Liliana Palihovici, Valeriu Streleţ şi Vadim Pistrinciuc.

Gazdele au făcut o trecere în revistă a evoluţiilor curente de pe scena politică moldovenească, au vorbit despre agenda parlamentară şi continuarea reformelor în contextul pregătirilor către Summit-ul de la Vilnius.

Conservatorii britanici s-au interesat şi despre reforma administraţiei publice locale, la aecastă temă având o întrevedere cu deputatul PLDM, Tudor Deliu, preşedintele Asociaţiei Aleşilor Locali ai PLDM.

De asemenea, reprezentanţii Partidului Conservator au discutat cu secretarul general al PLDM, Victor Roşca, probleme privind construcţia de partid, dezvoltarea şi fortificarea organizaţiilor primare, comunicarea cu membrii de partid, dar şi cu electoratul. La fel, oaspeţii britanici au avut întrevederi separate cu membrii departamentelor din cadrul aparatului central al PLDM.

Sursa: www.pldm.md

Alexandru Maler a fost reales preşedintele TLDM Ungheni Vlad Filat a participat la darea în exploatare a Centrului de Sănătate din s. Măşcăuţi