Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Orhei s-a desfăşurat Conferinţa organizaţiei teritoriale a tinerilor liberal-democraţi

|versiune pentru tipar||
PLDM / 15 octombrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Tineretul Liberal Democrat din Moldova a dat startul conferinţelor teritoriale, care preced Conferinţa naţională a TLDM, programată pentru data de 23 noiembrie 2013. Pe 12 octombrie, s-a desfăşurat Conferinţa TLDM Orhei, care a adunat 51 de delegaţi din raion. La eveniment au fost prezenţi şi preşedintele TLDM Floreşti, Vasile Şaramet, preşedintele TLDM Ialoveni, Victoria Butuc, dar şi reprezentanţi ai PLDM Orhei.

George Mocanu, deputat şi preşedintele TLDM, a vorbit tinerilor despre situaţia social-politică, despre summit-ul de la Vilnius, importanţa parafării şi apoi semnării celor 3 acorduri cu Uniunea Europeană, implicarea tinerilor în procesele politice din ţară. “Tinerii ar trebui să se implice în politică, pentru a fi parte a societăţii, pentru a fi oameni ai cetăţii, or asta şi semnifică politica”, a spus Mocanu.

“Mă mândresc că TLDM este cea mai activă organizaţie politică din Orhei. Fără tineri, ar fi mai dificil să activăm”, a menţionat preşedintele PLDM Orhei, deputatul Petru Ştirbate.

La rândul său, primarul de Orhei Vitalie Colun, fost preşedinte al TLDM Orhei, a sugerat tinerilor să candideze la următoarele alegeri pe listele consiliilor locale şi a celui raional.

Mihaela Spătaru, vicepreşedinta TLDM, a prezentat delegaţilor activităţile TLDM în cei aproape 5 ani de activitate.

Delegaţii la conferinţă l-au reales în funcţia de preşedinte al organizaţiei pe Roman Răilean şi în cea de vicepreşedinte pe Victor Gherman. Totodată au ales doi noi vicepreşedinţi: Margareta Dimitriev şi Vasile Cucu. 


Până acum, s-au desfăşurat conferinţele teritoriale la Basarabeasca, Şoldăneşti, Orhei, Ungheni şi Cahul.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a participat la darea în exploatare a Centrului de Sănătate din s. Măşcăuţi Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Mondiale a Femeilor din Mediul Rural