Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Deputatul Alexandru Cimbriciuc, a participat la Adunarea Parlamentară NATO

|versiune pentru tipar||
PLDM / 15 octombrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Deputatul PLDM, Alexandru Cimbriciuc, în calitatea sa de preşedinte al delegaţiei parlamentare NATO a Republicii Moldova, a participat la cea de-a 59-a sesiune anuală a AP NATO, desfăşurată în perioada 11–14 octombrie curent, în oraşul Dubrovnik, Croaţia.

La AP NATO au fost prezenţi aproximativ 340 de parlamentari, din cele 28 state membre, dar şi din ţări partenere şi observatori.

Reuniunea plenară a debutat cu un cuvânt de salut din partea preşedintelui Adunării Parlamentare NATO, Hugh Bayley şi a preşedintelui Republicii Croaţia, Ivo Josipovic.

În cadrul sesiunii respective au mai avut loc reuniunile Comitetelor AP NATO, dar şi a grupurilor politice. Printre cele mai importante subiecte abordate sunt: priorităţile politicii de securitate regională, asigurarea unui viitor stabil privind Balcanii de vest, securitatea energetică în Europa de Sud-Est, etc.

Sesiunea anuală NATO s-a încheiat cu discutarea şi adoptarea propunerilor, recomandărilor şi amendamentelor de politici NATO, pentru 2013–2014.

Sursa: www.pldm.md

Se lansează cea de a doua ediţie a Academiei Politice Valeriu Streleţ participă la conferinţa “Statutul juridic şi funcţiile politice ale organizaţiilor interparlamentare”