Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Anenii Noi s-a desfăşurat Conferinţa TLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 25 octombrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 20 octombrie, la Anenii Noi, s-a desfăşurat Conferinţa Tineretului Liberal Democrat din Moldova, la care au participat 72 de delegaţi. La eveniment au fost prezenţi vicepreşedintele TLDM, Mihaiela Spătaru, şi preşedintele OT Anenii Noi a PLDM, Alexandru Barbăroşie.

Cu votul unanim, delegaţii la conferinţă l-au reales în funcţia de preşedinte al organizaţiei pe Ion Gnilenco, iar în calitate de vicepreşedinţi pe Andrei Druţă, Constantin Brigaldă şi Cristina Surdu.

Ion Gnilenco a exprimat recunoştinţă tuturor tinerilor pentru implicare şi activism, iar echipa TLDM din com. Chetrosu a fost menţionată cu o “Diplomă de merit”.

“Tinerii sunt promotori ai schimbărilor şi doar prin implicarea noastră Republica Moldova va avea un viitor prosper”, a menţionat Gnilenco.

Prezentă la eveniment, Mihaela Spătaru a vorbit tinerilor despre situaţia social-politică, despre Summit-ul de la Vilnius, importanţa parafării şi apoi semnării celor 3 acorduri cu Uniunea Europeană.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a participat la lansarea Proiectului transfrontalier “Reabilitarea Curţii medievale Lăpuşna pentru vizite turistice” Premieră pentru CR Ungheni: Aleşii locali într-o şedinţă de lucru în comuna Cetireni