Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Premieră pentru CR Ungheni: Aleşii locali într-o şedinţă de lucru în comuna Cetireni

|versiune pentru tipar||
PLDM / 25 octombrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 24 octombrie, Consiliul raional Ungheni s-a întrunit într-o şedinţă de lucru ordinară în comuna Cetireni. Este pentru prima dată, când şedinţa cu aleşii locali se organizează în deplasare. Pe ordinea de zi au fost incluse 24 de proiecte, printre care cel cu privire la executarea bugetului raional pentru 9 luni ale anului 2013 şi alocarea mijloacelor financiare din componenta raională.

Preşedintele raionului Ungheni, Iurie Toma, a spus că, prin organizarea şedinţei de lucru în comuna Cetireni, şi-a propus ca aleşii locali să vadă unde au fost alocate sursele financiare, cum au fost valorificate, precum şi să se informeze din prima sursă despre problemele cu care se confruntă cetăţenii şi să depisteze anumite soluţii de rezolvare a acestora.

“Spun ferm, a fost o experienţă reuşită pe care o vom practica în continuare. A fost o şedinţă lucrativă, eficientă, s-au votat cele 22 de chestiuni de pe ordinea de zi şi, respectiv, alte 2 chestiuni care erau la control, deci în total 24. Adoptarea acestor decizii sunt în beneficiul fiecărui locuitor al raionului nostru. Toate deciziile vor fi publicate pe site-ul oficial al Consiliului raional Ungheni”, a spus Iurie Toma.

Preşedintele raionului a menţionat că toate fracţiunile din Consiliul raional Ungheni au salutat ideea de a organiza şedinţa de lucru în deplasare.

Iurie Toma a mulţumit gazdei, Ana Dicusar, şi a specificat că această practică va continua, asemenea şedinţe de lucru ale Consiliului raional Ungheni fiind organizate şi în alte localităţi.

Sursa: www.pldm.md

La Anenii Noi s-a desfăşurat Conferinţa TLDM Chiril Lucinschi şi-a propus să reconstituie patrimoniul cinematografic moldovenesc