Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Radu Popescu: sfaturi pentru viitorii politicieni

|versiune pentru tipar||
PLDM / 5 noiembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Academia Politică îşi continuă seriile de întâlniri cu personalităţi care s-au remarcat în domeniul politic.

Lista de invitaţi a fost completată de Radu Popescu, unul din cei mai buni când vine vorba de marketing politic. Este originar din Iaşi, dar ultimii ani i-a petrecut în Moldova, făcând parte din echipa de comunicare a preşedintelui PLDM, Vlad Filat.

Tinerii au avut parte de o discuţie deschisă, beneficiind de posibilitatea de a afla detalii interesante din culisele politicii moldoveneşti.

Fiind întrebat care este cheia succesului PLDM în campanile electorale trecute, Radu Popescu a remarcat importanţa factorului uman: “Într-o campanie electorală, cheia succesului o formează echipa, care între timp devine o familie. Relaţia bazată pe încredere îi determină pe oameni să munceasca cot la cot, pentru binele comun”, a spus Popescu.

Având în vedere experienţa profesională bogată în marketing politic şi interesul sporit al tinerilor pentru acest domeniu, la finalul discuţiei Radu Popescu a oferit şi sfaturi pentru viitorii politicieni: citiţi orice vă pică, citiţi cărţi de dezvoltare personală, mărturiile personalităţilor de calibru din lume; nu vă compromiteţi, păstraţi-vă imaginea curată, formaţi-vă un nume în domeniul în care activaţi; vorbiţi, dezvoltaţi-vă abilităţile oratorice, pentru că un lider adevărat trebuie să inspire şi să mobilizeze oamenii.

Sursa: www.pldm.md

Da, pentru Europa! Iurie Leancă şi-a păstrat prima poziţie în TOP 50