Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Străşeni a avut loc conferinţa TLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 9 noiembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La data de 9 noiembrie, a avut loc Conferinţa Organizaţiei de Tineret Străşeni a Partidului Liberal Democrat din Moldova, la care au fost prezenţi peste 60 de delegaţi. De asemenea, la eveniment au fost prezenţi deputaţii PLDM, Simion Grişciuc, George Mocanu şi vicepreşedintele raionului Străşeni, Sergiu Nicula.

Conform ordinii de zi, în cadrul şedinţei a fost aleasă conducerea organizaţiei de tineret, aprobată lista persoanelor care vor face parte din Biroul permanent şi stabilită lista tinerilor care vor participa la conferinţa naţională a TLDM.

Astfel, cu votul unanim al celor prezenţi, în funcţia de preşedinte al TLDM Străşeni a fost aleasă Nina Maico, vicepreşedinţi au fost votaţi Vlad Bordian şi Ana Vetviţcaia, în funcţie de secratar Natalia Croitor.

“Doar prin implicarea activă a tinerilor vom putea să asigurăm procesul de integrare europeană care este unul ireversibil”, a menţionat Preşedintele OT Străşeni a PLDM, Simion Grişciuc.

Preşedintele TLDM George Mocanu a menţionat că Organizaţia de tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova este locul perfect unde poţi învăţa să lupţi pentru idei. “Pentru a înţelege procesele politice din ţară este important ca tinerii să înţeleagă cum funcţionează un partid democratic din interior”.

La sfârşitul conferinţei, a fost aprobată lista delegaţilor, în număr de 28, care vor participa la conferinţa naţională a TLDM.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat — alături de orheieni de Ziua oraşului La Hânceşti s-a desfăşurat Conferinţa teritorială