Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Hânceşti s-a desfăşurat Conferinţa teritorială

|versiune pentru tipar||
PLDM / 9 noiembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La data de 9 noiembrie, la Hânceşti s-a desfăşurat Conferinţa Organizaţiei Teritoriale a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La conferinţă au fost prezenţi 344 de delegaţi din 83 de organizaţii primare. De asemenea, la conferinţă au participat preşedintele PLDM, Vlad Filat, ministrul de interne, Dorin Recean, deputaţii PLDM, Nae-Simion Pleşca şi Ion Ionaş.

Conform ordinii de zi, preşedintele OT Hânceşti a PLDM, Grigore Cobzac a prezentat raportul de activitate al organizaţiei, iar ulterior delegaţii au pus în discuţie propunerile pentru programul şi statutul partidului, care urmează sa fie modificat şi votat la Congresul VI al formaţiunii. De asemenea, o atenţie aparte a fost acordată procesului de micro-sectorizare în raion.

Prezent la eveniment, Vlad Filat a îndemnat membrii de partid să privească cu încredere în viitor şi să muncească în continuare cu aceeaşi dăruire pentru binele cetăţenilor.

“Noi avem motiv să fim mândri de ceea ce am realizat pănă la moment. Am construit drumuri, am renovat spitale, grădiniţe, şcoli, am aprovizionat cu apă şi gaz localităţi etc Avem un şir de proiecte care sunt finalizate şi altele care abia urmează să demareze. În mare parte am realizat ceea ce am promis oamenilor, dar trebuie să muncim intens pentru a îndeplini toate promisiunile asumate în faţa cetăţenilor. PLDM este un partid format din oameni profesionişti şi împreună vom reuşi să realizăm tot ce ne-am propus”, a spus Vlad Filat.

Preşedintele PLDM, Vlad Filat s-a referit şi la organizarea Congresului VI al PLDM, unul foarte important pentru partid, ţinând cont de faptul că va fi adoptat un Program Politic nou, care să includă viziunea asupra dezvoltării statului şi a modului în care trebuie să funcţioneze instituţiile statale.

În acelaş timp, cu votul unanim al celor prezenţi a fost aprobată lista delegaţilor care vor participa la Congresul VI al PLDM.

La finalul conferinţei, preşedintele PLDM, Vlad Filat a înmânat carnete de partid. Organizaţia Teritorială Hânceşti a PLDM are 1700 de membrii.

Sursa: www.pldm.md

La Străşeni a avut loc conferinţa TLDM OF a PLDM a lansat şcoala politică pentru femeile din zona de nord a RM