Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Petru Profire a fost ales preşedinte al OT Chişinău, sect. Centru, a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 16 noiembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La data de 14 noiembrie, a avut loc conferinţa sectorului Centru al Organizaţiei Teritoriale Chişinău a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La eveniment au participat peste 110 delegaţi din cadrul organizaţiilor primare de sector. În calitate de invitaţi au fost prezenţi vicepreşedintele PLDM, Liliana Palihovici, deputaţii liberal-democraţi: Iurie Chiorescu, Tudor Deliu, George Mocanu şi Angel Agache, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Chişinău a PLDM, Sergiu Palihovici.

Lucrările conferinţei au fost prezidate de către preşedintele organizaţiei de sector Nicolae Platon, care a prezentat raportul de activitate.

Delegaţii au ales organele de conducere ale organizaţiei şi au stabilit componenţa delegaţiei la cel de-al VI-lea Congres al partidului în număr de 110 persoane.

Cu unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al OT sector Centru a fost ales Petru Profire.

Noul preşedinte a mulţumit pentru încrederea acordată şi a promis că va depune tot efortul pentru a face organizaţia şi mai puternică.

La finalul conferinţei, preşedintele Organizaţiei Teritoriale mun. Chişinău a PLDM, Sergiu Palihovici a înmânat carnete membrilor de partid.

Sursa: www.pldm.md

Sergiu Palihovici a fost reales preşedintele OT Chişinău a PLDM La Donduşeni a avut loc Conferinţa teritorială