Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a adus un ultim omagiu marelui magician al scenei

|versiune pentru tipar||
PLDM / 20 noiembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, şi-a luat rămas bun de cel care a fost Titus Jucov, unul din marii maeştri ai scenei, director al Teatrului Republican de Păpuşi “Licurici”.

În dimineaţa zilei, Vlad Filat a mers cu un buchet de trandafiri la Biserica “Sfânta Teodora de la Sihla”, unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit al maestrului.

Vlad Filat a ţinut un minut de reculegere lângă marele dispărut, a aprins o lumânare şi s-a rugat pentru odihna sufletului îndrăgitului om de teatru.

Liderul PLDM a exprimat condoleanţe rudelor prezente la biserică.

În necrologul semnat anterior în memoria regretatului, Vlad Filat a menţionat că “Titus Jucov a fost nu doar un artist desăvârşit, dar şi o personalitate publică de excepţie, un patriot adevărat al acestui pământ, care s-a implicat cu dăruire în viaţa social-politică a ţării. El a fost şi va rămâne mereu în sufletul nostru ca o întruchipare a harului, frumosului, bunătăţii, credinţei şi demnităţii artistice a acestui Neam”.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat — în vizită de lucru în raionul Sângerei Vlad Filat a participat la Conferinţa pedagogilor şi maiştrilor din învăţământul vocaţional-tehnic