Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat i-a felicitat pe locuitorii din Durleşti cu ocazia Hramului

|versiune pentru tipar||
PLDM / 21 noiembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Creştinii ortodocşi de stil vechi îi sărbătoresc pe data de 21 noiembrie pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil. În această zi, la Durleşti se sărbătoreşte Hramul localităţii.

La festivitatea organizată cu această ocazie a fost prezent preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, onorând astfel invitaţia autorităţilor locale.

Vlad Filat i-a felicitat pe locuitorii oraşului Durleşti cu ocazia Hramului şi le-a dorit multă sănătate, prosperitate şi să aibă parte de tot ce-i mai bun.

“Fie ca această zi să aducă în fiecare casă o sursă de bucurie şi de sărbătoare. Aţi reuşit să faceţi multe pentru localitatea dumneavoastră, dar vă îndemn să fiţi şi mai activi în viaţa comunităţii. Doar cu aportul fiecărui locuitor putem contribui la dezvoltarea oraşului de azi, pentru ca Durleştiul de mâine să arate mai frumos, mai amenajat, mai european. Este în puterile noastre să facem acest lucru pentru noi, dar mai ales pentru generaţiile ce vin. Felicitări şi realizări frumoase în continuare”, a spus Vlad Filat.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a participat la Conferinţa pedagogilor şi maiştrilor din învăţământul vocaţional-tehnic Liderul PLDM — în vizită la Mitoc, Orhei