Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liderul PLDM — în vizită la Mitoc, Orhei

|versiune pentru tipar||
PLDM / 21 noiembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 21 noiembrie, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a participat la inaugurarea drumului de acces spre satul Mitoc, raionul Orhei, şi a străzii 31 August din oraşul Orhei. De asemenea, a asistat la darea în explotare a grădniţei nr.2 din oraş.

Pentru construcţia drumului de acces spre satul Mitoc, cu o lungime de 1300 de metri, s-au cheltuit peste 4 mil lei, surse alocate din Fondul rutier. Preşedintele raionului Orhei, Ion Ştefârţă a menţionat că evenimentul a fost aşteptat de întreg satul, deoarece porţiunea de drum se afla într-o stare deplorabilă.

Vlad Filat i-a felicitat pe locuitorii satului şi a menţionat că, atunci când se munceşte cot la cot, realizările sunt vizibile.

“Această realizare reprezintă efortul comun a autorităţilor locale şi centrale. Vă îndemn să fiţi în continuare insistenţi pentru a implementa cât mai multe proiecte benefice pentru localitate”, a spus Vlad Filat, care a profitat de ocazie şi a discutat cu cetăţenii din sat despre problemele cu care se confruntă.

Ulterior, liderul PLDM s-a deplasat în oraşul Orhei, unde a participat la darea în exploatare a străzii 31 August, care a fost asfaltată pe o lungime de 1500 de metri, şi a două blocuri ale grădiniţei nr.2, renovarea capitală a cărora a durat un an de zile şi a costat 2 mil de lei, bani alocaţi de FISM.

Preşedintele PLDM a vizitat încăperile şi s-a asigurat că cei circa 100 de copii vor frecventa o grădiniţă modernă, dotată cu toate cele necesare.

“Este important ca micuţii să se simtă bine la grădiniţă, să aibă parte de o educaţie aleasă, or bazele acesteia se pun anume aici. Trebuie să avem grijă de copiii noştri, pentru că ei sunt cei care vor contribui la modernizarea Republicii Moldova”, a spus Vlad Filat şi apromis instituţiei preşcolare un set de jucării.

De asemenea, Vlad Filat a vizitat gimnaziul nr.6 din or.Orhei, unde acum se desfăşoară lucrări de renovare a cazangeriei.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat i-a felicitat pe locuitorii din Durleşti cu ocazia Hramului Discursul deputatului Tudor Deliu în şedinţa de plen a Parlamentului, 21 noiembrie