Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

În raionul Cahul a fost constituită Asociaţia Teritorială a Uniunii Ofiţerilor în Rezervă “STEJARUL”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 25 noiembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 24 noiembrie curent, a avut loc conferinţa de constituire a Asociaţiei Teritoriale Cahul a Uniunii Ofiţerilor în Rezervă “STEJARUL” a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La lucrările conferinţei, care s-au desfăşurat în incinta Consiliului raional Cahul, au participat membri şi simpatizanţi ai PLDM şi membrii Consiliului de conducere ai Uniunii Ofiţerilor în Rezervă “STEJARUL”.

Conform ordinii de zi, delegaţii au dezbătut structura organizatorică a Asociaţiei Teritoriale Cahul a Uniunii Ofiţerilor în Rezervă “STEJARUL” şi au aprobat regulamentul de organizare şi funcţionare.

Cu votul unanim al celor prezenţi, preşedinte al asociaţiei a fost ales Ştefan Gârbu, vicepreşedinţi au devenit Veaceslav Mînzatu, Alexandru Carastan şi Popa Sergiu, iar secretar — Ion Căpăţână.

În mesajul adresat participanţilor la conferinţa de constituire, Alexandru Gorgan, membru al Consiliului de conducere a Uniunii Ofiţerilor în Rezervă “STEJARUL”, ex-viceministru al Apărării, a spus că este îmbucurător faptul că tot mai mulţi ofiţeri în rezervă din diverse structuri de forţă doresc să facă parte din asociaţie.

Prezent la eveniment, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Cahul a PLDM, Ion Butmalai, a menţionat că momentul creării asociaţiei este unul oportun, deoarece domeniul apărării şi securităţii se află în toiul reformelor. “Întărirea structurii Uniunii Ofiţerilor în Rezervă «STEJARUL» în teritoriu va contribui la o bună organizare şi consolidare a Organizaţiei Teritoriale Cahul a PLDM”, a spus Butmalai.

Vicepreşedintele Uniunii Ofiţerilor în Rezervă “ STEJARUL”, Victor Bleah, a apreciat rolul important al ofiţerilor în rezervă implicaţi în viaţa politică a Republicii Moldova.

La şedinţă au fost stabilite sarcinile asociaţiei şi trasate priorităţile de activitate în anul 2014.

La finalul şedinţei, a fost adoptată Rezoluţia Asociaţiei Teritoriale Cahul a Uniunii Ofiţerilor în Rezervă “STEJARUL” a PLDM.

Sursa: www.pldm.md

La Sângerei a avut loc Conferinţa Teritorială Mesajul Lilianei Palihovici, cu ocazia Zilei Internaţionale pentru Eliminarea Violenţei împotriva Femeilor