Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Edineţ a avut loc Conferinţa Organizaţiei Teritoriale a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 26 noiembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 24 noiembrie, s-a desfăşurat Conferinţa Organizaţiei Teritoriale Edineţ a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La eveniment au participat 268 de delegaţi din cadrul organizaţiilor primare din raion.

În calitate de invitaţi au fost prezenţi: Petru Bodarev, vicepreşedintele PLDM, Liliana Bolocan, vicepreşedintele Organizaţiei de Femei, Tudor Deliu, vicepreşedintele fracţiunii parlamentare, şi Lucia Spoială, membru al Biroului Permanent Central al PLDM.

Delegaţii la conferinţă au audiat raportul de activitate a Organizaţiei Teritoriale Edineţ, prezentat de presedintele acesteia Marin Veremciuc.

Delegaţii au votat lista membrilor Consiliului Politic Teritorial, format din 71 persoane, şi au ales Comisia de cenzori.

Cu majoritatea voturilor, în funcţie de preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Edineţ a PLDM a fost reales Marin Veremciuc. Pe final s-a aprobat lista persoanelor delegate la Congresul VI al Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Sursa: www.pldm.md

La Şoldăneşti a avut loc şedinţa lărgită a CP al OT a PLDM Preşedintele PLDM, Vlad Filat a participat la inaugurarea sălii de calculatoare a UTM