Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, a avut o convorbire telefonică cu Stefan Fule

|versiune pentru tipar||
PLDM / 28 noiembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În seara zilei de 27 noiembrie, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a avut o discuţie telefonică cu Comisarul european pentru extindere şi politica de vecinătate, Štefan Füle.

În cadrul discuţiei telefonice, Vlad Filat a mulţumit Comisarului european pentru susţinerea pe care a oferit-o constant Republicii Moldova în parcursul său european.

“După patru ani de muncă asiduă au început să apară şi primele rezultate majore — liberalizarea regimului de vize pentru cetăţenii moldoveni şi, în zilele ce urmează, parafarea acordurilor de asociere şi liber schimb cu UE, la summit-ul parteneriatului Estic de la Vilnius”, a spus Vlad Filat.

Štefan Füle a apreciat eforturile pe care le-a făcut Republica Moldova în ultimii ani şi l-a asigurat pe preşedintele PLDM că relaţiile de prietenie cu Moldova nu vor înceta să evolueze.

Preşedintele PLDM a menţionat că aşteptările de la acest summit sunt fireşti şi vin să materializeze efortul depus pentru promovarea şi implementarea unor importante reforme.

“Mergem la Vilnius şi mai încrezători în forţele noastre, pentru că nu există cale de întoarcere. Viitorul Republicii Moldova este doar în Uniunea Europeană”, a spus Vlad Filat.

PLDM menţionează că Vlad Filat va participa la Summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius.

Sursa: www.pldm.md

Ordinul de Excelenţă al Georgiei pentru Vlad Filat Conducerea PLDM participă la reuniunea PaE a PPE