Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Experienţă europeană în organizarea campaniilor electorale

|versiune pentru tipar||
PLDM / 11 decembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

O delegaţie a Tineretul Liberal Democrat din Moldova a participat la zilele de campanie ale Tineretului Partidului Popular European (YEPP). Tinerii au studiat experienţa europeană în domeniul campaniilor electorale, campaniilor politice şi social media şi au împărtăşit experienţa campaniilor desfăşurate de TLDM.

Tinerii s-au întâlnit cu Kostas Sasmatzoglou, managerul de campanie al Partidului Popular European, Antti Timonen, preşedintele departamentului Comunicare al Grupului Partidului Popular European în Parlament, reprezentanţi ai Microsoft Europe, experţi internaţionali în organizarea şi desfăşurarea campaniilor. De asemenea, tinerii au făcut schimb de experienţă în cadrul unei expoziţii a proiectelor desfăşurate de organizaţiile de tineret ale partidelor politice.

Mihaela Spătaru, vicepreşedinta în exerciţiu a TLDM, a făcut o prezentare a campaniilor desfăşurate de TLDM în cadrul unui schimb de experienţă între organizaţii.

Partidul Liberal Democrat din Moldova este membru observator al Partidului Popular European, partidul cel mai mare şi cu cel mai mare număr de parlamentari europeni.

Sursa: www.pldm.md

Liliana Palihovici: Mesaj de Ziua Internaţională a Drepturilor Omului Discursul Prim-ministrului Iurie LEANCĂ, în cadrul şedinţei Parlamentului din 11 decembrie 2013