Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Mesajul deputatului PLDM, Alexandru Cimbriciuc, de Ziua Poliţiei Naţionale

|versiune pentru tipar||
PLDM / 18 decembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Stimaţi angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne,

Vă adresez sincere felicitări şi îmi exprim profunda recunoştinţă pentru munca pe care o desfăşuraţi în beneficiul cetăţenilor, pentru devotamentul de care daţi dovadă şi pentru responsabilitatea cu care vă trataţi meseria.

Dumneavoastră îndepliniţi cea mai nobilă misiune în stat, prin efortul consecvent depus la combaterea elementelor infracţionale şi grija faţă de oameni. Apreciem patriotismul, curajul şi omenia — caracteristici principale de care daţi dovadă în munca de zi cu zi. Sunteţi un exemplu în faţa greutăţilor, în înfruntarea deschisă a oricărui obstacol şi în transformarea dorinţelor în fapte, cu insistenţă, pricepere şi răbdare.

Apropierea de viaţa comunităţii pe care o serviţi, comunicarea şi cooperarea cu cetăţenii în rezolvarea problemelor, participarea activă la viaţa localităţilor vă conferă încrederea, respectul şi sprijinul cetăţenilor.

Ţin să mulţumesc tuturor colaboratorilor care lucrează în cadrul MAI pentru că au ales această meserie, pentru munca pe care o depun şi pentru rezultatele obţinute.

Avem şi vom avea întotdeauna nevoie de profesionişti înzestraţi cu înţelepciune şi abnegaţie, la aplicarea cu fermitate a legii şi respectarea principiilor de legalitate, obiectivitate şi imparţialitate în activitatea profesională.

Consider demn de laudă efortul poliţiştilor şi îmi exprim întreaga mea consideraţie. În acest context, vă doresc tuturor sănătate şi putere de muncă, prosperitate pentru Dumneavoastră şi familiile Dumneavoastră.

Cu respect,

Alexandru CIMBRICIUC,
Vicepreşedinte al Comisiei securitate naţională,
apărare şi ordine publică a Parlamentului Republicii Moldova

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a adresat un mesaj de felicitare Cancelarului german, Angela Merkel Mesajul preşedintelui PLDM, Vlad Filat, cu ocazia Zilei Internaţionale a Migranţilor