Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a adresat un mesaj de felicitare Cancelarului german, Angela Merkel

|versiune pentru tipar||
PLDM / 17 decembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a adresat un mesaj de felicitare Cancelarului Germaniei, Angela Merkel, cu ocazia alegerii sale în această funcţie pentru al treilea mandat consecutiv.

Vlad Filat şi-a exprimat convingerea că, în următorii patru ani, relaţiile de prietenie şi colaborare între Republica Moldova şi Germania vor cunoaşte o continuă dezvoltare şi aprofundare.

“Vă felicit pentru obţinerea unui nou mandat pe care, sunt sigur, îl veţi exercita cu aceeaşi determinare şi profesionalism spre binele poporului german şi al întregii Europe. Sunt ferm convins că veţi sprijini şi în continuare Republica Moldova în realizarea obiectivului său naţional de integrare europeană”, se spune în mesaj.

De asemenea, în mesaj se menţionează că, sub conducerea Angelei Merkel, Germania a devenit una dintre cele mai importante puteri din lume, iar realegerea sa în această funcţie demonstrează încrederea de care se bucură din partea poporului german.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a participat la ceremonia de lansare a programului Brandul Naţional “Wine of Moldova” Mesajul deputatului PLDM, Alexandru Cimbriciuc, de Ziua Poliţiei Naţionale