Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Primarul de Criuleni şi trei consilieri raionali au aderat la PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 30 decembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Primarul oraşului Criuleni, Vitalie Onişciuc, a aderat la Partidul Liberal Democrat din Moldova. Anunţul a fost făcut sâmbătă, 28 decembrie, în cadrul şedinţei de constituire a Asociaţiei Pedagogilor Liberal Democraţi din raionul Criuleni. De asemenea, şi-au anunţat decizia de a se alătura echipei liberal-democrate şi trei consilieri raionali.

Vitalie Onişciuc a declarat că a luat hotărârea de a părăsi rândurile comuniştilor şi a adera la PLDM pentru că este o formaţiune politică puternică, formată din profesionişti, care muncesc şi promovează sincer vectorul european.

“Pentru mine a devenit clar că trebuie să fac această alegere şi ea este una corectă şi motivată. Eu cred că viitorul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană, iar PLDM este promotorul cursului proeuropean. Vizitând mai multe ţări europene, am văzut cum trăiesc oamenii, ce posibilităţi au şi ce perspective li se deschid. Doresc şi eu ca oraşul Criuleni să fie unul european, cu infrastructură modernă, cu servicii de calitate, iar criulenenii să aibă un loc de muncă, bunăstare şi să fie fericiţi”, a spus Vitalie Onişciuc.

Primarul de Criuleni a mai declarat că, împreună cu echipa liberal-democrată, îşi va depune toate eforturile pentru a moderniza oraşul şi a îndeplini toate promisiunile făcute alegătorilor.

Sursa: www.pldm.md

O iniţiativă legislativă pentru a asigura audierea martorului minor în condiţii prietenoase copilului Vlad Filat a adresat un mesaj de condoleanţe poporului rus