Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a primit trofeul Federaţiei de Tenis

|versiune pentru tipar||
PLDM / 31 decembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 31 decembrie, preşedintelui Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, i-a fost înmânat trofeul Federaţiei de Tenis din Republica Moldova “Proiectul anului 2013 Cupa Davis by BNP Paribas”. Cupa a fost oferită lui Vlad Filat în semn de mulţumire pentru sprijinul oferit în desfăşurarea la Chişinău a Campionatului mondial de tenis pe echipe.

Preşedintele Federaţiei de Tenis, Marina Tauber a exprimat gratitudine preşedintelui PLDM pentru susţinere.

“Aţi fost unul din puţinii oameni care a crezut în forţele noastre. În numele Federaţiei de Tenis din Republica Moldova, vă mulţumesc că aţi fost alături de noi în organizarea acestui eveniment sportiv de anvergură în istoria sportului naţional, eveniment care a fost apreciat la justa valoare de către federaţia europeană şi cea internaţională de tenis. A fost o premieră pentru ţara noastră organizarea unui eveniment de asemenea amploare”, a spus Marina Tauber.

Vlad Filat, sub patronajul căruia s-a desfăşurat campionatul, şi-a exprimat speranţa că astfel de competiţii vor mai fi organizate în Republica Moldova, iar sportivii noştri vor deveni campioni naţionali sau chiar internaţionali.

“Organizarea la Chişinău a acestui eveniment a fost o adevărată performanţă pentru tenisul moldovenesc. Sunt convins că entuziasmul şi încrederea ne vor ajuta să deschidem noi oportunităţi pentru sportivii noştri, să făurim o imagine frumoasă ţării noastre pe harta sportivă a lumii şi să ajungem să ne bucurăm de mai multe evenimente de asemenea nivel aici, acasă”, a spus Vlad Filat.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a adresat un mesaj de condoleanţe poporului rus Copiii de la Edineţ s-au convins că Moş Crăciun există