Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Copiii de la Edineţ s-au convins că Moş Crăciun există

|versiune pentru tipar||
PLDM / 31 decembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În perioada sărbătorilor de iarnă, peste 400 de familii din raionul Edineţ au fost colindate de membrii PLDM.

Caiete, creioane, ghiozdane, dulciuri, hăinuţe, produse de igienă personală şi multe jucării au primit copiii care cresc în aceste familii. Gestul a fost posibil graţie implicării deputatului PLDM, Veaceslav Ioniţă şi a Organizaţiei Teritoriale Edineţ a PLDM.

Copiii au ţinut neapărat să mulţumească pentru darurile primite interpretând colinde şi urături, recitând poezii, dar nimic nu s-a comparat cu zâmbetele şi bucuria sinceră din privirile micuţilor.

Deputatul Ioniţă a menţionat în context că cei mici aşteaptă cel mai mult sărbătorile de iarnă, pentru că le asociază cu Moş Crăciun, cu doritele cadouri, iar cei maturi au frumoasă “datorie” să transpună în fapt aceste dorinţe.

“Spiritul şi magia sărbătorilor de iarnă au puterea să ne facă să fim mai buni, mai solidari, să ne deschidem uşile caselor pentru cei dragi şi inimile pentru a aduce bucurie pe chipurile copiilor”, a spus Veaceslav Ioniţă.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a primit trofeul Federaţiei de Tenis Vlad Filat a vizitat-o pe Victoria Ghirghircic, fetiţa care a suportat un transplant de ficat