Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liberal-democraţii din Ungheni şi-au urat un An Nou fericit

|versiune pentru tipar||
PLDM / 7 ianuarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Organizaţia Teritorială Ungheni a PLDM a organizat o petrecere de Crăciun şi Revelion pentru membrii de partid.

La eveniment au fost prezenţi preşedintele PLDM, Vlad Filat, ministrul Justiţiei, Oleg Efrim.

Din start, preşeditele OT Ungheni a PLDM, Iurie Toma, a mulţumit tineretului liberal democrat care, înainte de a deschide sărbătoarea, au făcut un gest frumos şi au donat o bicicletă unui tânăr din Ungheni, invalid de gradul III.

În cadrul deschiderii oficiale a sărbătorii, Iurie Toma a mulţumit celor prezenţi pentru efortul depus în anul 2013 şi a menţionat că, deşi anul ce vine se anunţă a fi unul greu, anume atunci va fi demonstrată forţa echipei PLDM. “Iată de ce, este necesar ca şi în continuare să demonstrăm că suntem consolidaţi, uniţi şi ştim să muncim pentru realizarea obiectivelor noastre”, a spus Toma.

Liderul PLDM, Vlad Filat a dorit celor prezenţi un an nou plin de realizări, care să aducă numai bucurii, pace şi linişte şi ca în anul 2014 să fie continuate lucrurile frumoase începute şi duse la bun sfârşit toate proiectele demarate.

Primarul de Zagarancea, Mihail Burlacu, i-a înmânat lui Vlad Filat o scrisoare de mulţumire, semnată de 500 de localnici, pentru contribuţia adusă la implementarea proiectelor din această comună.

La fel, parohul bisericii din s. Boghenii Vechi a mulţumit lui Vlad Filat pentru susţinerea şi ajutorul acordat locaşului sfânt din localitate, iar în semn de recunoştinţă i-a acordat în numele creştinilor o diplomă de gratitudine.

Atmosfera a fost întregită de cetele de colindători, care au prevestit un an bun, bogat şi frumos.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat — în vizită la Alexandru Ursu, poliţistul eliberat din Transnistria O iniţiativă a deputaţilor PLDM devine tradiţie naţională