Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat — în vizită la Alexandru Ursu, poliţistul eliberat din Transnistria

|versiune pentru tipar||
PLDM / 6 ianuarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 6 ianuarie, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a mers în oraşul Căuşeni, unde l-a vizitat la domiciliu pe Alexandru Ursu, poliţistul moldovean arestat în 2009 şi condamnat la 15 ani de închisoare de către o instanţă din autoproclamata rmn. În 2012 Alexandru Ursu a fost graţiat de autorităţile transnistrene, în eliberarea poliţistului fiind implicat activ preşedintele PLDM, Vlad Filat, care în acea perioadă ocupa funcţia de premier al Republicii Moldova.

Vlad Filat a transmis familiei Ursu un frigider, un laptop, jucării şi hăinuţe pentru feciorul Daniel, în vârsta de 4 ani.

Alexandru Ursu şi familia sa au mulţumit în mod repetat preşedintelui PLDM pentru eforturile depuse în eliberarea sa din închisoare şi pentru atenţia şi grija manifestată.

De asemenea, Alexandru Ursu i-a mulţumit lui Vlad Filat pentru onorarea promisiunii de a fi reangajat în serviciu, el fiind colaborator al Ministerului Afacerilor Interne. La moment, acesta este angajat al Comisariatului de Poliţie, secţia fraude economice.

“Am avut o promisiune, pe care am făcut-o tatălui lui Alexandru, şi am îndeplinit-o”, a spus Vlad Filat, dorindu-i poliţistului mult succes în activitatea sa.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a vizitat-o pe Victoria Ghirghircic, fetiţa care a suportat un transplant de ficat Liberal-democraţii din Ungheni şi-au urat un An Nou fericit