Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova

|versiune pentru tipar||
PLDM / 14 ianuarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova consideră regretabilă limitarea accesului mai multor televiziuni la reţelele operatorilor de cablu.

În acest context, PLDM îşi exprimă solidaritatea cu comunitatea de jurnalişti şi speră că problemele apărute în relaţiile cu operatorii de cablu vor cunoaşte o rezolvare echitabilă, în spiritul legii şi în deplin acord cu principiile de funcţionare a presei libere într-un stat de drept.

Astfel de probleme apar şi din cauza reglementării insuficiente a relaţiei dintre televiziuni şi reţelele operatorilor de cablu. În timpul apropiat, PLDM va veni cu iniţiative privind reglementarea pe deplin a acestui domeniu în spiritul dreptului la libera exprimare.

PLDM a susţinut întotdeauna, prin acţiuni concrete, dreptul la libera exprimare şi independenţa instituţiilor media din Republica Moldova şi va acţiona în acest sens şi în continuare.

Sursa: www.pldm.md

PLDM va consulta primarii în problema plafonării taxelor locale Liliana Palihovici a promovat două iniţiative legislative în beneficiul copiilor şi al femeilor