Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Moş Crăcin s-a reţinut la Orhei şi după sărbători!

|versiune pentru tipar||
PLDM / 21 ianuarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Chiar dacă sărbătorile de iarna au trecut, iar magia cadourilor primite a rămas în amintire, deputatul PLDM, Petru Ştirbate a decis să ofere daruri şi bucurii copiilor din satele Camencea şi Donici, raionul Orhei continuând astfel feeria de Crăciun. Inspirat de zăpada de afară, deputatul a mers în vizită astăzi, 21 ianuarie, în şcolile din localităţile respective cu dulciuri şi cadouri.

Parlamentarul a ţinut să le aducă în dar copiilor şi cărţi, astfel reamintindu-le elevilor cunoscuta zicală “dacă ai carte, ai parte” şi îndemnându-i să înveţe cu toţii pentru un viitor mai bun.

Entuziasmaţi, elevii clasei a VI-a i-au demonstrat deputatului care a asistat la lecţia lor de matematică până la final, cât de bine ştiu ei operaţiile matematice.

Ulterior, deputatul a avut discuţii şi cu elevii din alte clase, dar şi cu colectivele didactice, care au dat asigurări că procesul educaţional decurge bine. Petru Ştirbate a constatat în urma vizitei sale că totul e în ordine, condiţiile de activitate sunt normale, atât la şcoala din Camencea, frecventată de 180 de elevi, cât şi la cea din satul Donici unde învaţă doar 25 de elevi, restul au fost transferaţi la cealaltă instituţie, din satul Camencea.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a anunţat priorităţile PLDM pentru 2014 În Copăceni s-a dat în exploatare un Centru de sănătate modern