Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liliana Palihovici s-a întâlnit cu noul preşedinte al APCE

|versiune pentru tipar||
PLDM / 30 ianuarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Vicepreşedinta Parlamentului Republicii Moldova, Liliana Palihovici, a avut o întrevedere cu noul preşedinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Anne Brasseur.

Subiectele discutate au vizat evoluţiile politice din Republica Moldova, inclusiv viitoarele alegeri parlamentare şi situaţia privind libertatea mass-media.

Principalele recomandări formulate de Anne Brasseur pentru Republica Moldova au ţinut de necesitatea de a continua procesul de consolidare a democraţiei. “Trebuie să ţineţi cont şi de faptul că este democratic să nu efectuaţi schimbări în Codul Electoral într-un an în care vor avea loc alegeri”, a afirmat Preşedinta APCE.

Vicepreşedinta Parlamentului, Liliana Palihovici, a dat asigurări că, în acţiunile sale, coaliţia de guvernare va urma recomandările Adunării Parlamentare a Consiliului Europei şi ale Comisiei pentru Democraţie prin Drept de la Veneţia şi va depune toate eforturile pentru a continua parcursul european al Republicii Moldova.

În finalul întrevederii, Liliana Palihovici a lansat o invitaţie pentru Anne Brasseur de a vizita Republica Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Liliana Palihovici: Avem nevoie de dialog şi acţiuni pentru eliminarea violenţei din şcoli TLDM te îndeamnă să pui mâna pe lopată!