Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Deputatul George Mocanu a lansat o nouă provocare Clubului Liceenilor TLDM Youth 2.0

|versiune pentru tipar||
PLDM / 3 februarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Vineri, 31 ianuarie, membrii Clubului Liceenilor TLDM Youth Club 2.0 au participat la un seminar de dezvoltare personală cu deputatul George Mocanu. La eveniment au participat 30 de liceeni din Chişinău.

Primul preşedinte al TLDM a provocat tinerii să îşi antreneze zilnic mintea. “Cea mai importantă investiţie în viaţă, este investiţia pe care o faceţi în voi. Sunt două direcţii de dezvoltare în care trebuie să investiţi: personală şi profesională. Dacă veţi face acest lucru cu regularitate atunci cu siguranţă veţi reuşi.”

Pe parcursul întâlnirii, participanţii au avut ocazia să discute cu invitatul despre priorităţile PLDM şi despre importanţa implicării tinerilor în procesul electoral din acest an.

Acest training are ca scop dezvoltarea abilităţilor şi competenţelor membrilor TLDM şi face parte din programul de instruire săptămânal al organizaţiei.

Sursa: www.pldm.md

Vicespeakerul Liliana Palihovici desemnată raportor pentru reforma Adunării Parlamentare a Consiliului Europei Un nou curs de instruire în cadrul Şcolii de partid