Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Continuă programul de instruire pentru membrii TLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 6 februarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 4 februarie, tinerii liberal-democraţi din clubul Universităţii Libere Internaţionale din Moldova au participat la seminarul “Modele de liderism”. Participanţii au învăţat despre calităţile unui lider şi despre responsabilitatea pe care trebuie să o manifeste acesta. La eveniment au participat 25 de tineri.

Cei mai activi studenţi s-a arătat interesaţi de profilul liderului politic. Împreună cu trainerul Sergiu Matei aceştia au punctat atuurile unui lider: stabilitate emoţională, dezvoltare constantă a personalităţii, consecvenţa în acţiuni şi carismă.

Pe parcursul seminarului s-au studiat instrumentele pe care la are la dispoziţie un tânăr pentru a deveni lider în comunitatea sa. La sfârşitul instruirii liberal-democraţi şi-au luat angajamentul să depună un efort constant pentru autodezvoltare.

Acest seminar face parte din programul săptămânal de instruire al Tineretului Liberal Democrat din Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Apelul Partidului Liberal Democrat din Moldova, făcut public de preşedintele PLDM, Vlad Filat TLDM invită tinerii să participe la elaborarea politicilor Europei prin platforma www.up2youth.eu