Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM invită tinerii să participe la elaborarea politicilor Europei prin platforma www.up2youth.eu

|versiune pentru tipar||
PLDM / 6 februarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Centrul pentru Studii Europene, în parteneriat cu Partidul Popular European şi organizaţiile sale de tineret — YEPP şi EDS, au lansat proiectul “Depinde de Tine” — prima iniţiativă care încurajează tinerii europeni, inclusiv din Moldova, să-şi exprime opinia referitor la politicile promovate la nivelul Uniunii Europene.

Cele mai bune propuneri de politici publice europene vor fi incorporate în programul electoral al PPE pentru alegerile euro-parlamentare din mai 2014.

10 tineri cu cele mai bune idei pentru politici publice europene vor avea şansa unică de a-şi împărtăşi iniţiativele printr-un discurs public, în faţa prim-miniştrilor PPE şi a liderilor Uniunii Europene, de pe scena Congresului PPE, care va fi ţinut la Dublin, pe 6 şi 7 martie 2014.

Cei 10 câştigători vor fi invitaţi VIP la anunţarea candidatului PPE pentru postul de preşedinte al Comisiei Europene şi vor fi prezenţi la primele alegeri interne pentru selectarea candidaturii PPE pentru această funcţie.

Mai mult decât atât, tânărul sau tânăra cu cea mai bună propunere de politică europeană va urma un stagiu plătit la Centrul de Studii Europene (CES), think-tank şi Fundaţia politică a EPP, din Bruxelles.

Dacă ai până în 30 de ani şi crezi că ideea ta merită auzită, înscrie-te în competiţie pe platforma on-line www.up2youth.eu.

Tineretul Liberal Democrat din Moldova este membru cu drepturi depline a European Democrat Students (EDS) din vara anului 2012 şi urmează să fie admis în calitate de membru al YEPP în acest an.

Sursa: www.pldm.md

Continuă programul de instruire pentru membrii TLDM Vlad Filat a vizitat o familie cu tripleţi din s. Hruşova