Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a vizitat o familie cu tripleţi din s. Hruşova

|versiune pentru tipar||
PLDM / 6 februarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 6 februarie, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat a vizitat familia Iovu din satul Hruşova, raionul Criuleni, în care la începutul anului curent s-au născut tripleţi: două fetiţe pe nume Maria — Milena şi Alexandra şi un băieţel Victor. Vlad Filat s-a interesat de sănătatea micuţilor şi le-a adus în dar hăinuţe, jucării, scutece etc.

Părinţii tripleţilor, Tatiana şi Sergiu Iovu au povestit că se descurcă cu forţe proprii, deşi micuţii au nevoie de alimentaţie specială, ceea ce necesită cheltuieli suplimentare. Vlad Filat a promis că va oferi suportul necesar pentru ca tânăra familie care mai are o fetiţă de un anişor, pe lângă tripleţi, să nu ducă lipsuri, iar copiii să fie în siguranţă, bine îngrijiţi şi sănătoşi, spre bucuria părinţilor lor.

Preşedintele raionului Criuleni, Vitalie Rotaru, care l-a însoţit pe liderul PLDM, şi-a luat angajamentul ca, până la un an de zile, să ofere hrană necesară pentru creşterea celor trei micuţi.

Sergiu Iovu a mulţumit pentru vizită şi cadourile oferite şi a lansat o invitaţie. “Sper că până la anul viitor să vă invităm la casă noastră pe care sperăm să o construim în scurt timp, pe terenul alocat de primăria din Hruşova. Suntem bucuroşi că avem nişte copii minunaţi şi acest lucru ne motivează să muncim pentru a le asigura un viitor decent”, a spus Sergiu.

Ulterior, Vlad Filat şi Vitalie Rotaru au vizitat Grădiniţa-creşă “Prichindel” frecventată de 120 de copii şi Centrul Comunitar de zi “Încredere”, unde zilnic vin 35 de copii. Preşedintele PLDM le-a adus jucării şi i-a îndemnat să fie cuminţi, să mănânce bine şi să înveţe cât mai multe lucruri noi.

Sursa: www.pldm.md

TLDM invită tinerii să participe la elaborarea politicilor Europei prin platforma www.up2youth.eu Locuitorii din Varniţa au un nou Centru de Sănătate