Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

După o renovare capitală, în satul Teliţa a fost redeschisă grădiniţa

|versiune pentru tipar||
PLDM / 7 februarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 7 februarie, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a participat la darea în exploatare a grădiniţei “Scufiţa Roşie” din satul Teliţa, raionul Anenii Noi. La deschiderea oficială au mai fost prezenţi vicepreşedintele PLDM, Liliana Palihovici, ministrul Sănătăţii, Andrei Usatâi, preşedintele OT Anenii Noi a PLDM, Alexandru Barbăroşie.

Renovarea grădiniţei pe interior a început în luna august 2013. Primarul Ion Frunză a precizat că pentru efectuarea lucrărilor s-au cheltuit peste 600.000 lei. În anul curent urmează să fie efectuate lucrări exterioare de amenajare şi canalizare în sumă de 510.000 lei.

Vlad Filat a apreciat că deschiderea grădiniţei este încă unul din proiectele de succes implementate în satul Teliţa.

“Această instituţie renovată este meritul întregii comunităţi, a oamenilor care au muncit insistent şi au luptat pentru a-şi atinge scopul. Mă bucur să văd aceşti copii minunaţi şi sunt bucuros că am pus umărul la dotarea grădiniţei cu mobilier modern”, a spus Vlad Filat.

Liliana Palihovici i-a felicitat pe săteni cu ocazia evenimentului şi a menţionat că acest lucru se datorează echipei PLDM.

“Am avut mai multe discuţii cu privire la organizarea grădiniţei în cadrul gimnaziului. Graţie comunicării şi înţelegerii exacte a problemei, azi asistăm la deschiderea unei grădiniţe moderne, care va contribui la dezvoltarea sănătoasă a copiilor. Părinţii pot fi liniştiţi pentru că micuţii lor sunt în siguranţă”, a spus Palihovici.

Grădiniţa din Teliţa este frecventată de 60 de copii.

Ulterior, Vlad Filat a avut o întâlnire cu membrii OP Teliţa şi cu activul PLDM din Anenii Noi.

Sursa: www.pldm.md

Locuitorii din Varniţa au un nou Centru de Sănătate Autorităţile locale răspund apelului PLDM