Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Experţii Partidului Conservator în vizită la PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 10 februarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La data de 8–9 februarie, la sediul Partidului Liberal Democrat din Moldova s-a desfăşurat un seminarul de instruire în domeniul consolidării partidului cu accent pe rolurile şi responsabilităţile funcţionarilor administraţiei publice locale. La seminarul organizat în colaborare cu Fundaţia Westminster pentru Dezvoltare a Partidului Conservator din Marea Britanie au participat experţi ai Partidului Conservator, Sara Bashford, consilier în municipalitatea Croydon din Londra, membru al Cabinetului pentru Servicii Corporative şi Voluntariat, şi Brian Jarvis, manager de campanii în cadrul Partidului Conservator pentru regiunea East Midlands.

Secretarul general al PLDM, Victor Roşca, a deschis lucrările seminarului şi a mulţumit formatorilor pentru faptul că au acceptat să vină în Republica Moldova şi să împărtăşească experienţa lor cu membrii PLDM.

În cadrul seminarului au fost abordate un şir de tematici, precum ar fi: recrutarea membrilor, comunicarea cu alegătorii, planificarea campaniei electorale, formarea echipelor, identificarea problemelor, transmiterea mesajelor. Formatorii conservatori au împărtăşit experienţa lor din comunicarea organizaţiilor regionale cu centrul şi colectarea de fonduri la nivel local.

Beneficiarii seminarului au ţinut să le mulţumească formatorilor pentru instruirea oferită şi discuţii interactive.

Sursa: www.pldm.md

Educaţia — domeniul prioritar pentru liceenii TLDM Youth Club 2.0 Consiliul raional Criuleni a semnat Declaraţia cu privire la susţinerea aspiraţiilor europene ale RM