Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Membrii TLDM deszăpezesc Moldova în cadrul acţiunii “Pune mâna pe lopată”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 11 februarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În perioada, 1–7 februarie, membrii organizaţiilor teritoriale ale Tineretului Liberal Democrat din Moldova (TLDM), au desfăşurat acţiunea socială cu motto-ul “Pune mâna pe lopată”. De la nord şi până la sud, de la mic la mare, toată lumea a participat la deszăpezirea propriile curţi, a şcolilor, grădiniţelor, spitalelor, caselor bătrânilor solitari.

“Consider că această acţiune ne ajută să trezim în fiecare cetăţean spiritul pro-activ şi grija faţă de ceea ce ne înconjoară, or aceasta este prioritar pentru un stat democratic cu cetăţeni ce îşi respectă ţara. Sigur că APL ar trebui să-şi exercite pe deplin atribuţiile, dar acolo unde ei nu se descurcă noi trebuie să ajutăm”, a declarat Andrei Sidorenco, vicepreşedintele TLDM Floreşti.

Acţiunea nu a ocolit nici raioanele Drochia şi Briceni. Tinerii liberal democraţi au acceptat provocarea şi au ieşit la marea deszăpezire, ajutând, în special, persoanele în etate şi curăţind căile de acces spre case, fântâni, şoproane etc.

“Dacă în asemenea acţiuni s-ar încadra tot tineretul — nu ar mai ajunge zăpadă. De aceea, îi îndemnăm pe toţi, la următorul val de ninsori să participe activ la deszăpezire, să fim uniţi şi să ne implicăm”, a menţionat Vadim Sărăcuţa, preşedintele TLDM Briceni.

Acţiunea de deszăpezire “Pune mâna pe lopată” a avut drept scop trezirea responsabilităţii civice în rândul tinerilor faţă de comunitatea din care fac parte.

Sursa: www.pldm.md

Consiliul raional Criuleni a semnat Declaraţia cu privire la susţinerea aspiraţiilor europene ale RM Încă un Centru de Sănătate a fost inaugurat azi