Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Consiliul Organizaţiei de Femei a PLDM a stabilit priorităţile organizaţiei pentru 2014

|versiune pentru tipar||
PLDM / 17 februarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 15 februarie curent, la sediul PLDM, a avut loc şedinţa Consiliului Organizaţiei de Femei (OF) a PLDM, la care a fost prezent şi preşedintele partidului, Vlad Filat.

Liliana Palihovici, preşedinta OF a PLDM a prezentat priorităţile Organizaţiei de Femei pentru anul 2014: consolidarea echipelor locale şi raionale, instruirea continuă a membrelor active — potenţial candidate în organele elective de nivel local şi naţional, implicarea în campania electorală. În context, a fost prezentat planul de activităţi pentru perioada imediat următoare. Liliana Palihovici a menţionat importanţa participării politice cât mai active a femeilor şi eficientizarea mecanismului de comunicare la toate nivelele.

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, a îndemnat doamnele să fie în continuare la fel de implicate. “Anul 2014 este unul foarte plin şi mizez pe implicarea Dumneavoastră plenară în procesul politic. Cred sincer că munca pe care o depuneţi în cadrul organizaţiilor locale, teritoriale, indiferent de funcţia deţinută, va spori rezultatul electoral din 2014”, a menţionat liderul PLDM.

Vlad Filat a accentuat că PLDM a încurajat întotdeauna participarea femeilor în viaţa politică. “Avem în partid doamne extraordinare care, prin activităţile lor zilnice, contribuie la modernizarea ţării. Am toată încrederea şi admiraţia pentru femeile din PLDM şi sunt sigur că împreună vom realiza toate obiectivele pe care ni le-am propus”, a mai spus Vlad Filat.

La rândul său, Ştefan Creangă, desemnat în calitate de şef al staff-ului electoral central al PLDM, a prezentat strategia de campanie şi a vorbit despre rolul staff-urilor locale pentru rezultatul alegerilor din anul curent. “Este un an crucial pentru ţara noastră. Ne vom consolida eforturile şi vom obţine victoria. Acest lucru ne va permite să continuăm reformele lansate în ultimii 3 ani”, a specificat Creangă.

În calitate de invitate, la şedinţa Consiliului au participat Natalia Gherman, viceprim-ministru, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, şi Maia Sandu, ministru al Educaţiei.

Consiliul Organizaţiei de Femei întruneşte 55 de doamne liberal-democrate care reprezintă organizaţiile teritoriale din toată republica.

Sursa: www.pldm.md

TLDM efectuează o vizită de informare pe Euromaidan Administraţiile locale aprobă declaraţii pro-europene