Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

În raionul Ialoveni a fost constituită Asociaţia Teritorială a Uniunii Ofiţerilor în Rezervă “STEJARUL”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 24 februarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 23 februarie curent, a avut loc conferinţa de constituire a Asociaţiei Teritoriale Ialoveni a Uniunii Ofiţerilor în Rezervă “STEJARUL” a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La lucrările conferinţei au participat membri şi simpatizanţi ai PLDM, deputatul Anatolie Dimitriu, preşedintele OT Ialoveni a PLDM, Valeriu Ţurcan, vicepreşedintele raionului, primari, consilieri locali şi raionali.

Conform ordinii de zi, delegaţii au aprobat structura organizatorică şi Regulamentul de funcţionare a asociaţiei, au fost stabilite sarcinile şi priorităţile de activitate în anul 2014.

Preşedinte al structurii teritoriale a Uniunii Ofiţerilor în Rezervă “STEJARUL” a fost ales Nicolae Bejan, iar vicepreşedinţi — Valetin Botnaru, Gheorghe Leancă, Nicolae Cojocari şi Tudor Mereacre.

Deputatul Anatolie Dimitriu a salutat crearea asociaţiei şi s-a declarat convins că implicarea în procesul politic a ofiţerilor în rezervă va contribui la consolidarea Organizaţiei Teritoriale Ialoveni a PLDM.

La rândul său, preşedintele în exerciţiu al Uniunii Ofiţerilor în Rezervă “STEJARUL”, colonel(r) Alexandru Gorgan, a menţionat că majoritatea ofiţerilor prezenţi au luptat pentru suveranitatea şi integritatea teritorială a ţării, iar astăzi vor să pună umărul la realizarea obiectivului de integrare europeană.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat: Trebuie să fim recunoscători României pentru ajutorul oferit în modernizarea Republicii Moldova TLDM a promovat Dragobetele în toată ţara